Prinsessenjurk.nl

  Prinsessenjurk.nl is de specialist op het gebied van prinsessenjurken. De website heeft een groot assortiment aan jurken, maar verkoopt niet alleen jurken er zijn namelijk ook verschillende kostuums voor de stoere kids te vinden. De website heeft ruim 3.000 artikelen in het assortiment die uit voorraad worden geleverd. Dit betekent ook dat wanneer je een bestelling plaatst het artikel snel in huis is! 

  Merken

  Prinsessenjurk heeft verschillende merken in het assortiment waaronder TRES NIÑAS,DISNEY, MERI MERI, ROSE & ROMEO, GREAT PRETENDERS, LITTLE ADVENTURES, SOUZA FOR KIDS en ons huismerk Prinsessenjurk.nl. Deze merken bieden een grote collectie van jurken, kostuums, accessoires en feestartikelen.

  Tres Ninas

  Tres Ninas staat vooral in het teken van de Spaanse sferen. Het gaat hier om de Spaansetres ninas logo jurkjes en de daarbij horende schoentjes, bloemetjes voor in het haar en meerdere artikelen. Dit merk heeft ook balletpakjes die Prinsessenjurk verkoopt, deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

  Disney

  Prinsessenjurk heeft een groot scala aan Disney jurken en pakjes in het assortiment. Alledisney logo bekende Disney prinsessen jurken zijn vertegenwoordigd in onze uitgebreide Disney Princess Licentie collectie! De Disney prinsessen jurken variëren van basis Disney jurken met een afbeelding van jouw favoriete Disney prinses tot zeer luxe Disney baljurken.

  Meri Meri

  Lang geleden ontwierp Meredithe, die vroeger Meri Meri werd genoemd haar eerste wenskaarten lijn aan de keukentafel. Meredithe knutselde met een grote pot glitter, scharen, pennen en veel meer een prachtige lijn van wenskaarten in Los Angeles. Al snel werden deze bekend en had Meredithe wel meer nodig als een schaar, pen, een keukentafel en een pot glitter. Ze vroeg hulp aan een klein netwerk van moeders die allen thuis werkte, maar wel met de instructies van Meredithe.

  Nu heeft Meredithe een bedrijf, genaamd Meri Meri, in Cheltenham, dit is in de buurt van Londen in Engeland. Hier heeft zij de leiding over een groot team van 20 designers en knutselaars. Er worden nu niet alleen kaarten gemaakt maar ook cadeautjes en feestartikelenen nog veel meer! En hier worden nog steeds veel scharen, pennen en veel glitters voor gebruikt alleen dan niet meer aan de keukentafel.

  Rose & Romeo

  Rose & Romeo is een Nederlands merk met supergave verkleedkleren voor kinderen vanaf 3 tot 8 jaar. Het assortiment varieert erg en is daarom leuk voor iedereen. Het assortiment bestaat onder andere uit jurken, kostuums, tunieken en accessoires, de ontwerpen zijn eenvoudig en daarom verkrijgbaar voor een mooie prijs De kwaliteit van verkleedkleren is in een juiste verhouding met de prijs en is daarom voor vele toegankelijk.

  Great Pretenders

  Great Pretenders is een merk afkomstig uit Canada. Kleur is een element dat belangrijk is voor dit merk. Het merk is geïnspireerd door Carl Jung die beweerd dat kleur een ontspannende werking heeft. Great Pretenders is het daar mee eens en heeft hier gebruik van gemaakt. Kleur activeert verschillende functies in de hersenen zoals creativiteit, visie en motoriek wat heel belangrijk is voor kinderen. De kleurrijke collectie van dit merk wordt gemaakt in Canada en is aak handmade. 

  Little Adventures

  Heather en Jenny, de eigenaren van het merk, konden er niet over uit dat verschillende verkleedkleren vaak niet gewassen konden worden en mocht je dit wel doen dan viel de stof uit elkaar. De verkleedkleren konden vaak alleen chemisch gereinigd worden of moesten naar de stomerij. Dit is natuurlijk geen uitkomst voor een moeder. 

  Ze vonden daarom dat dit beter moet kunnen en bedachten toen op een herfstmiddag dat er verkleedkleren ontworpen moeten worden die elke dag gebruikt kunnen worden. Dit was natuurlijk een gat in de markt, de kleding was licht, zacht, gemakkelijk aan te trekken en het beste van alles wasbaar in de wasmachine!

  Het merk heet Little Adventures, omdat kinderen avontuurlijk zijn en daarom niet alleen vaak met vieze kleren thuiskomen, maar ook kleren moeten hebben die leuk zijn en lekker zitten.

  Souza for Kids

  Souza is een van de weinige bedrijven die de kleding zelf ontwerpt, produceert en verkoopt via winkels. Souza is te koop voor consumenten via winkels zoals Prinsessenjurk. Het bedrijf verkoopt de verkleedkleding en accessoires via beurzen, agenten en de showroom.

  Verschillende maten

  Prinsessenjurk heeft een groot assortiment beschikbaar met vele artikelen. De gemiddelde kinderen vanaf 2 jaar tot 10 jaar kunnen terecht bij Prinsessenjurk. Het gaat hier om de kleding en -schoenmaat, accessoires zijn meet een maat of hebben geen maat en kunnen daarom ook voor andere leeftijden gebruikt kunnen worden.

  Goedkope prinsessenjurken

  Omdat Prinsessenjurk het belangrijk vindt dat de website voor iedereen toegankelijk moet zijn heeft Prinsessenjurk van vele kostuums een goedkopere variant die te bestellen is op de website. Deze variant is net zo leuk voor kinderen als een luxe variant, maar is goedkoper. OP deze manier hopen wij van Prinsessenjurk dat het assortiment voor iedereen toegankelijk is en blijft.

  Cadeau Service

  Wist je dat Prinsessenjurk beschikt over een cadeau service? De cadeauservice kost maar €2,50,-. Dit houdt in dat je bij een bestelling ervoor kan kiezen dat de bestelling mooi wordt ingepakt. Er wordt zelfs een kaartje toegevoegd met een persoonlijke boodschap. Een leuk detail is dat deze kaartje handgeschreven wordt! De cadeau service is gratis bij bepaalde acties!   

    

  Meer inspiratie nodig?

  Hulp nodig om het perfecte cadeau uit te zoeken? Zoekende naar inspiratie? Bekijk ook even de blogs, het lookbook en het magazine op de website. Volg ons ook op Instagram & Facebook voor leuke winacties en blijf op de hoogte van nieuwe producten!

  Verzenden

  Prinsessenjurk beschikt zelfs over een spoedservice, dit houdt in dat wanneer je voor 12.00 uur besteld je het dezelfde werkdag nog in huis hebt. Geen interesse in de spoedservice, dan kan je gebruik maken van de normale verzendservice, deze houdt in dat wanneer een bestelling is geplaatst voor 24.00 uur de bestelling dezelfde dag nog hier de deur uit gaat en de volgende werkdag bij u in huis is. Bij een bestelling vanaf €50,- kan je kiezen voor de gratis verzending.

  Betalen en Retourneren

  Het is mogelijk een bestelling achteraf te betalen met Afterpay bij Prinsessenjurk, de overige betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en Bankcontact. Mocht het artikel nu toch niet naar wens zijn, kan deze worden teruggestuurd binnen 30 dagen, lees ook nog even de retour voorwaarden om te kijken of jouw product nog in aanmerking komt om retour te sturen.

  Meer info - Contact

  Postadres NL:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL
  Postadres België:  Gemeentelaan 53 bus 77, 2381 Weelde, België
  Bezoekadres: Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL 

  Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur
  Tel: +31(0)13 711 03 56
  E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl

  • Copyright © 2021 Prinsessenjurk.nl