Net zo mooi als mama

Het is bijna Moederdag. Een dag dat ik heerlijk verwend word met een heerlijk ontbijtje op bed, zelfgemaakte cadeautjes en veel knuffels. (en die laatste heb ik het liefste...) Deze dag gaan we natuurlijk ook langs bij de oma's en als je ons ergens mee kan verwennen, is het wel dat de kids er geweldig uitzien! Gelukkig kan mijn jongste daar ook van genieten; inmiddels kan ze niet meer van mama’s garderobe afblijven…. De fase "ik wil net als mama zijn" is aangebroken. Prachtig om te zien uiteraard en heerlijk onschuldig, maar hier ligt bij mij wel een grens; niet mijn dure hakken en dito make-up!

Ik besloot in het aanbod feestjurken van prinsessenjurk te duiken. Gelukkig is er tegenwoordig genoeg keuze in verkleedkleding, die zowel feestelijk als dagelijkse outfit gedragen kan worden met bijvoorbeeld een jeansjasje en gympen. Het werd een prachtige outfit die we in de categorie 'Shop the Lookvonden. Dit zijn complete outfits met korting en dat is ook leuk voor mama's portemonnee.

In haar nieuwe feestjurk - met toevoeging van een chique diadeemparelarmband en glittertasje in haar favoriete kleur roze - oogt ze als een heuse jongedame (uhhh..net als mama). Lipglossje op en klaar is mijn mini-me!

Net zo mooi als mama


Ook leuk

Prinsessenjurk Rosa met kroon — Great Pretenders

(5 beoordelingen)
Op voorraad
  • Copyright © 2022 Prinsessenjurk.nl