Opblaasartikelen

  Opblaasartikelen: zwembaden en zwembanden

  Haal even diep adem, want jij hebt de superpower om de artikelen van Swim Essentials leven in te blazen. De opblaasartikelen van dit vrolijke merk zorgen ervoor dat jouw kleintje veilig blijft drijven, of dat het water netjes blijft waar het thuishoort. Maar laten we vooral niet te cryptisch doen, want we hebben het natuurlijk over zwembandjes en zwembadjes. Inderdaad, maar één letter verschil, alhoewel de producten van Swim Essentials altijd dezelfde hippe prints hebben.

  Opvallende prints en swingende designs

  Ze mogen weer: uitbundige prints en felle kleuren. Het leven mag namelijk gevierd worden en daar zijn onze kleintjes een sprekend voorbeeld van. Swim Essentials haakt in op deze modetrend met opblaasproducten die zijn voorzien van panterprint, camouflageprint of tropische versieringen.

  Bijpassende zwemkleding

  Ook voor vrolijke zwemkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Want Prinsessenjurk.nl verkoopt ook de badpakjes, zwemshirts en zwembroeken van Swim Essentials. De in Nederland ontworpen én geproduceerde zwemkleding is niet alleen mooi, maar geeft ook een veilig gevoel. Ze zijn namelijk UV-werend met een beschermende factor van UPF50+. Zo voorkom je dat jouw (klein)kind door de zwemkleding heen verbrandt.

  Kwaliteitsproducten met een exclusieve uitstraling

  Of je nu de zwemkleding bekijkt of de opblaasartikelen vasthoudt, je merkt aan alles dat je met kwaliteit te maken hebt. Daarom past dit merk zo goed bij ons. Want bij Prinsessenjurk.nl focussen we ons op kwaliteit, zodat kinderen lang kunnen genieten van hun verkleedkleding of badkleding.
  Voeg daar de exclusieve uitstraling van Swim Essentials aan toe en de win-win is compleet. Jouw kleintje loopt er deze zomer in stijl bij en kunnen op de goedkeurende blikken van leeftijdsgenootjes rekenen.

  Opblaasbare zwembandjes

  We hadden het eerder over zwembadjes. Je weet wel, zonder de letter N. Van die mini-zwembaden voor in je achtertuin, die perfect zijn voor peuters. Maar ook perfect voor peuters zijn onze zwembandjes (mét de letter N). Met die opblaasbare drijfhulpjes om de armen kan jouw kleintje naar hartelust spartelen; ook op plekken waar hij of zij niet kan staan.
  Deze zwembandjes zijn tijdens het hele productieproces getest, waardoor ze aan de strengste Europese wet- en regelgeving voldoen. Ze zijn verkrijgbaar voor peuters tot 2 jaar en voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Ronde zwembanden, voor om de middel, biedt Swim Essentials ook. Ideaal voor kids die al prima kunnen zwemmen, maar toch graag een opblaasbaar speeltje willen.


  • Copyright © 2023 Prinsessenjurk.nl