Geslacht


Kledingmaat


Merk


Kleur

Filteren
Sorteer op:

11 artikelen

  Superhelden: verkleedkleding voor stoere kids

  Kinderen willen dromen werkelijkheid maken. Niet alleen hun eigen dromen, maar ook die van anderen. En daar mag niets of niemand bij in de weg staan. Verkleed als superhelden kunnen ze alle schurken en boeven aan. Met hun superkrachten verwijderen ze deze obstakels en wordt de wereld een stukje beter. 

  Top 10 superhelden 

  Kinderen nemen graag een voorbeeld aan superhelden, die dapper en stoer zijn. En als het om deze heldhaftige figuren gaat, hebben kinderen keuze te over! Afhankelijk van televisieprogramma’s, animatieseries en tekenfilms verandert de lijst van populairste superhelden constant. Momenteel lijkt de top 10 van superhelden er als volgt uit te zien:

  1. Batman

  2. Superman

  3. Spiderman

  4. Ninja turtles

  5. The Incredible Hulk

  6. Incredibles

  7. Wonder woman

  8. Iron Man

  9. Captain America

  10. Flash

  Let op: dit is een tijdelijke lijst van populaire superhelden. Deze lijst kan volgend jaar zomaar anders zijn, of voor jouw (klein)kind nu al flink afwijken. Hoe dan ook, superhelden laten geen enkel kind onverschillig. Sterker nog: ze willen zélf graag superhelden zijn!

  Vind hier superhelden-kleding

  Omdat kinderen zich graag verkleden, is het logisch dat superheldenkostuums enorm in trek zijn. Soms is een cape genoeg voor een kind om helemaal in de huid van Superman of Batman te kruipen. Maar waar vind je zulke verkleedkleding? Het antwoord heb je nu voor je, want bij Prinsessenjurk.nl vind je méér dan prinsessenjurken. 

  Wij hebben een complete collectie van verkleedkleren voor stoere kinderen. Hierin kunnen ze naar hartelust ravotten en schurken vangen. Ideaal voor een verkleedfeestje of gewoon zomaar, op een doordeweekse middag na schooltijd of in de zomervakantie. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarom hebben wij een strenge selectie gemaakt van de merken die praktische en vooral duurzame kostuums maken.

  Superhelden uit de comics

  Marvel en DC zijn twee powerhouses als het gaat om superhelden. Figuren als The Incredible Hulk en Superman zagen oorspronkelijk als striphelden het licht. Later werden ze via televisieseries en films bij het grote publiek – en dus ook de allerkleinsten– bekend. 

  Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven en hebben daarom enkele fantastische verkleedkleren en accessoires van superhelden verzameld. Uit het atelier van topmerk Great Pretenders komt bijvoorbeeld een omkeerbare cape waarmee jouw kleintje kiest wij hij of zij wil zijn: Batman of Spiderman!

  Soms is een verkleedpartij helemaal niet noodzakelijk voor een kindje om zich een nieuwe identiteit aan te meten. Een tatoeage doet wonderen! Met onze huidvriendelijke superhelden-tattoos maakt jouw (klein)kind écht de blits. Uiteraard kun je deze ook prima combineren met een superhelden-pak.

  Paw Patrol: óók superhelden!

  Voordat kinderen kennismaken met de klassieke striphelden, hebben ze Paw Patrol vaak al voorbij zien komen. Onder leiding van het jongetje Alex Ryder voeren de pups uit deze serie allerlei reddingsacties uit in het dorpje Avonturenbaai. Gebruikmakend van moderne technologie en hondenhokken die tot reddingsvoertuigen transformeren, is geen uitdaging deze hondjes te groot. “De superhelden pups van Paw Patrol komen eraan!”

  Deze schattige serie, vol met grappige scènes, leert kinderen dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma hebben elk een specialiteit; welke vindt jouw (klein)kind het leukst? In deze webwinkel geven wij je de keuze uit verschillende Paw Patrol-kostuums

  Spierballen-pakken

  Om jongens helemaal op te laten gaan in hun rol, hebben we een assortiment aan spierballenpakken klaarliggen. Dit zijn superheldenpakken met vulling op precies de juiste plekken. Zo ziet jouw kleintje er ineens als een afgetrainde, volwassen held uit: compleet met wasbordje, biceps en borstspieren van staal. Hartstikke leuk voor hem, maar ook voor jou. Reken maar dat je veel foto’s zult maken!

  Als het gaat om gespierde kostuums, heb je bij ons ruime keuze. Zo is er een pak voor een gespierde Batman en verkopen we een Spiderman-pak met spierballen. Of wat dacht je van een Iron Man-kostuum met spierballen? De ‘bad guy’ uithangen kan natuurlijk ook. Voor de bekende, groene anti-held hebben we een gespierd Hulk-kostuum.

  Star Wars

  De Jedi-strijders zijn natuurlijk de goeieriken, maar wat kinderen veel meer aanspreekt is de mysterieuze, imponente Darth Vader met zijn leger van Stormtroopers. Voor kinderen die gek op Star Wars zijn, is het Darth Vader-kostuum dan ook een fantastisch cadeau. Deze combinatie van cape en masker tovert jouw kroost in mum van tijd om tot ruimteschurk. 

  Incredibles

  De animatiefilm The Incredibles sluit helemaal aan bij de fantasie van kinderen. Want in deze film bezitten gewone mensen (en kinderen) superkrachten. Zodra ze hun superhelden-pakken aantrekken, kunnen ze alles en iedereen aan. Met ons Incredibles-verkleedkostuum, bestaande uit een cape en een masker, maakt jouw (klein)kindje korte metten met bandieten, natuurrampen en roofdieren. En dat geeft je een gerust gevoel, nietwaar?

  Verkleedkleding morgen al in huis

  Last-minute op zoek naar verkleedkleren? Bij Prinsessenjurk.nl vind je niet alleen snoezige prinsessenjurken, maar ook pakken en kostuums voor de serieuze wereldverbeteraar. Of je (klein)kind nu liever in de huid van een ninja kruipt of de wereldzeeën trotseert als piraat, wij bieden de kleding en accessoires waarmee hij of zij indruk maakt.

  Bestel vóór 24:00 uur om de kleding morgen (behalve zondag) al thuis te ontvangen. Ook voor avondbezorging of spoedbezorging bieden wij mogelijkheden. En dankzij de 30 dagen bedenktijd kun je altijd nog retourneren of ruilen. Wel zo prettig!

  • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl