Prinsessenjurk.nl

Luxe Spider-man pak met spierballen en masker (Prinsessenjurk.nl)

Wil jouw kind het liefste een stoere superheld zijn? Dat kan in dit luxe Spider-man pak wat bestaat uit een jumpsuit met spierballen en een masker. De stoere print alsmede het gebruikte materiaal en de afwerking maakt het pak luxe. De specifieke print verwijst naar het kostuum uit de film "The amazing Spiderman". De comfortabele jumpsuit is gemaakt van soepele elastische stof en heeft een lange rits op het achterpand. De spierballen zijn gevulde 'kussens' in het pak. Het masker trek je eenvoudig over het hoofd, heeft gaatjes bij de neus en ogen en sluit met een klittenbandje in de nek.

Extra: dit Spider-man pak wordt geleverd met 2 maskers; 1 capuchone en een extra masker van vilt; zodat je lekker kan afwisselen!

Spider-Man, alias Peter Benjamin Parker, is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics. Begonnen als stripheld in1962 is deze superheld nu vooral te zien in tekenfilms en vele bioscoophits waarvan de laatste in 2019 genaamd 'The Avengers".

LET OP! de labels op de kleding zijn NIET de Europese NL- en BE-maten; wij hebben alles met de hand nagemeten. Meet dit daarom voor alle zekerheid ook na.

Lees meer »
Maat advies »

Product beoordelingen

  • 10
    Heel mooi pak, nichtje was er héél blij mee! Ziet er authentiek uit.
    23-11-2020
1438
  • Copyright © 2020 Prinsessenjurk.nl