Geslacht


Merk


Kleur

Filteren
Sorteer op:

1 artikelen

Souza schoenen goud - Sabine — Souza for Kids

Op voorraad

  Pocahontas is een prinses van de Powhatan-indianenstam in Noord-Amerika. Het verhaal speelt zich af in de zeventiende eeuw, wanneer de Britten een kolonie aan de andere kant van de Atlantische Oceaan willen stichten. De ontdekkingsreiziger John Smith maakt na aankomst kennis met Pocahontas en een bijna onmogelijke liefde bloeit op.

  De Disneyfilm

  Avontuur en romantiek komen briljant samen in deze Disney-klassieker. De film Pocahontas ging in 1995 in première. De kinderen van deze eeuw hebben hem dus niet in de bioscoop kunnen zien, maar wel op Disney Plus of van een dvd. Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud, maar net zo leuk voor oudere kinderen en zelfs volwassenen. Het was één van de laatste met de hand getekende speelfilms die Disney zou uitbrengen.

  Pocanhontas jurk


  Laat jouw kind Pocahontas zijn

  Is jouw (klein)dochter gek op Pocahontas? Laat haar in de huid van deze dappere prinses kruipen met een Pocahontas-jurk. Gemaakt van glanzend satijn maakt jouw kleintje hiermee een verpletterende indruk op John Smith of wie dan ook. Perfect voor een verkleedfeestje thuis, een toneelvoorstelling of gewoon als zondags kloffie. Hoe dan ook, in onze Pocahontas-jurk heeft jouw indiaantje voldoende bewegingsvrijheid. De jurk is goed te wassen, zodat zij hem vaak kan dragen.

  Dé webwinkel voor prinsessen

  Jij mag dan wel op de troon zitten, maar er paradeert een ambitieuze prinses door jouw paleis. Of misschien wel meerdere. Want de ene dag wil ze Pocahontas zijn, maar de dag erna wil ze zich als Elsa uit Frozen of de Arabische prinses Jasmine verkleden. Dat vraagt om een bijpassende garderobe.

  Als ‘s Neerlands hofleverancier voor prinsessen-op-de-erwt zien wij het als onze taak om in deze grillen, smaken en eisen te voorzien. Met oog voor detail selecteren wij alleen de beste verkleedkleding. Waar we op letten? Op de pasvorm, het draagcomfort en de onderhoudsvriendelijkheid. Zodat jouw prinses nog lang haar adellijke taken kan blijven verrichten.

  Sprookjesachtige verkleedkleding online bestellen

  Deze webwinkel is het geesteskind van Loes Dujardin. In haar jongere jaren was zij zelf óók meerdere Disney-prinsessen. En als moeder van drie kids heeft ze heel wat verkleedpartijtjes mogen organiseren. Sterker nog: vaak zat ze zelf achter de naaimachine om verkleedkleren te tunen. Tot ze ontdekte dat er bedrijven waren, vaak door moeders zoals haarzelf opgericht, die prachtige en praktische prinsessenjurken maken. Merken die van familiebedrijf zijn uitgegroeid tot multinational.

  Via deze webwinkel distribueert Loes de verkleedkleding van topmerken als Little Adventures, Souza for Kids en Great Pretenders. Kleding die lekker zit, niet kriebelt, makkelijk aan en uit te trekken is en goed wasbaar is. En o ja, die er ook nog eens sprookjesachtig mooi zijn!

  Persoonlijk advies van Loes

  Alle kleding wordt persoonlijk nagemeten door Loes. Zo houdt de maatvoering geen verrassing voor je. Heb je toch nog vragen over een merk, over de maten of wens je maatwerk advies? Loes doet niets liever dan (groot)ouders helpen de beste keuze te maken. Neem dan ook gerust contact op voor een vorstelijk, persoonlijk advies.

  • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl