Show filters
Merken
GeslachtKleur


Prijs  
Doornroosje jurken

Doornroosje jurken

Dit is het sprookje van de mooie prinses Aurora - Sleeping Beauty - Schone slaapster - Doornroosje. Zij prikte zich aan het spinnenwiel en viel in een hele diep slaap. 100 jaar later kust een prins de prinses wakker en ze leven nog lang en gelukkig!
Wil jij je ook als Doornroosje verkleden? Dan hebben wij de mooiste Doornroosje jurken voor jou uitgekozen. Combineer de Aurora kleedjes met bijpassende Doornroosje slippers en een Doornroosje kroon die er perfect bijpassen en straal als een mooie Doornroosje prinses. Enjoy!


Doornroosje jurken voor kinderen

Elk kind houdt ervan om te spelen en zich te verkleden. De nieuwste Doornroosje jurken en accesoires vind je bij Prinsessenjurk, dus organiseer een kinderfeestje en maak er een onvergetelijke dag van. In ons assortiment vind je verschillende Doornroosje producten van een luxe Doornroosje jurk tot goedkoop Doornroosje kleedje. Een Doornroosje fan zal zich hier helemaal thuis voelen, bestel nu en ontvang zo snel mogelijk jouw eigen Doornroosje collectie aan huis.

Doornroosje jurken voor meisjes

Doornroosje kinderkleding voor meisjes koop je voordelig en snel bij Prinsessenjurk.nl Voor de meisjes die het liefst elke dag verkleed wil gaan als Aurora, dit kan met de Aurora kleedjes en leuke accessoires zoals Doornroosje kroontjes.

Doornroosje jurken kleine kindermaten

Doornroosje kinderkleding hebben we in verschillende kleine kindermaten. Bij Doornroosje kinderkleding gebruiken we lengte- en leeftijd-maten. Wat is de leeftijd van uw kindje? Is hij of zij ongeveer even groot als zijn of haar leeftijdgenootjes? In dat geval kunt u de volgende kledingmaten aanhouden.

Doornroosje kinderkleding maten:
  • Kinderkleding maat 98/104 : 3-4 jaar
  • Kinderkleding maat: 110/116 : 5-6 jaar
  • Kinderkleding maat 122/128 : 7-8 jaar

Doornroosje jurken online kopen

Laat je kind stralen tijdens carnaval of een verkleedpartijtje met de Doornroosje kleding voor kinderen van Prinsessenjurk.nl. Wanneer je verkleedkleding voor kinderen wilt kopen, kan je op Prinsessenjurk.nl heel gemakkelijk, veilig en snel je bestelling plaatsen. De volgende werkdag wordt jouw bestelling thuisbezorgd!

© Copyright 2019 Prinsessenjurk.nl