Over Prinsessenjurk.nlEen wereld vol magie en verwondering

Welke jongen zou geen strijdvaardige ridder willen zijn en welk meisje droomt er niet van als prinses door het leven te gaan? Als (groot)ouders genieten we er allemaal van om pretoogjes bij onze (klein)kinderen te zien. Die schaterlach die aangeeft dat ze helemaal in hun element zijn. De triomfantelijke blik van een dreumes die in de huid van een superheld(in) kruipt. Je ziet ze genieten en dat doet je goed. 

Voor kinderen is verkleden niet alleen leuk; het speelt ook een belangrijke rol in hun ontwikkeling. Verkleden prikkelt de fantasie van kinderen, het stimuleert hun creativiteit en ze verwerken opgedane ervaringen door er hun eigen draai aan te geven en leren op die manier de grotemensenwereld te begrijpen. Een masker of een hoed is soms al genoeg om van personage te veranderen. 

Prinsessenjurk.nl maakt het mogelijk dat jouw (klein)dochter als Elsa uit Frozen de huiselijke troon bestijgt of dat jouw (klein)zoon als Chase uit Paw Patrol allerlei reddingsacties leidt. Een wereld vol verwondering komt tot leven met de kleding en accessoires uit deze webwinkel.

Er was eens...

Verkleedoutfits bedenken, maken, kopen en combineren behoorden al lang vóór Prinsessenjurk.nl tot de dagelijkse realiteit van oprichtster Loes Dujardin. Eerst was er een jeugd vol creatieve uitspattingen, die uitmondde in een opleiding aan de kunstacademie. Later volgden drie kinderen en veel, heel veel verkleedpartijtjes. 

Van vakanties naar Spanje bracht Loes flamencojurkjes en Spaanse schoenen terug, die razend populair bleken bij thuiskomst. En de kostuums die ze voor haar kinderen improviseerde voor de bezoekjes aan de Efteling lokten enthousiaste reacties uit. Van het één kwam het ander en het resultaat staat nu op je scherm.

Haar missie? Verkleedkleding verkopen die niet alleen kinderen stimuleert in hun fantasiespel, maar waar ook wij ouders veel plezier aan beleven. De kleding moest dus aan een aantal eisen voldoen: comfortabel om te dragen, gemaakt om tegen een stootje te kunnen, wasmachinewasbaar én betaalbaar.

Dé specialist in verkleedkleding

Prinsessenjurk.nl is een webwinkel die uitpuilt van, je raadt het al, prinsessenjurken voor kinderen. Maar je vindt hier méér dan verkleedjurken. Ook voor stoere kids liggen superheldenkostuums, ridderpakken en dierenkostuums klaar in ons magazijn. Daarnaast verkopen wij gelegenheidskleding zoals communiekleding. Met keuze uit meer dan 10.000 artikelen en dagelijks nieuwe producten, vind je hier gegarandeerd iets leuks voor je (klein)kind.

Met liefde en passie runnen we dit bedrijf al sinds 2006, blij dat onze producten een glimlach op kindergezichten toveren. We speuren continu de wereld af op zoek naar leuke, unieke verkleedkleren waarin kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. Ons assortiment bestaat dan ook uit unieke kwaliteitskleding uit onder andere Canada, Amerika, Engeland, Duitsland en natuurlijk van eigen bodem: Nederland. Great Pretenders, Meri Meri, Souza for Kids, Little Adventures… Stuk voor stuk kwaliteitsmerken die hun bedrijven runnen met dezelfde passie.

Shoppen bij Prinsessenjurk.nl is een plezier. We geven je veel inspiratie, voorzien de kleding van duidelijke foto’s en complete informatie over de maatvoering. Je betaalt vooraf of achteraf, wat jou het best uitkomt. En ben je een cadeautje vergeten? Geen nood, want je hebt jouw verkleedkleding morgen al in huis, zolang je maar vóór 24.00 uur bestelt.

Kwaliteit en service op de eerste plaats

Als een hobby uit de hand loopt, doe je met passie je werk. Elke dag weer. En dat is iets wat de klanten van Prinsessenjurk.nl merken. Van de blogposts vol inspiratie tot de volledige productbeschrijvingen; van de de duidelijke maatvoering tot de leuke kleurplaat die we bij je bestelling doen: in alles spat de liefde voor het vak eraf.

Met de kunstacademie als achtergrond én 3 kids heeft Loes een brede kennis en ervaring. Ze weet dus goed aan welke eisen verkleedkleding dient te voldoen. Het gebruik van kwaliteitsstoffen en de productiewijze is daarbij enorm belangrijk. Je wilt immers dat jouw kind zich comfortabel voelt, kan spelen, klimmen en ravotten. De verkleedkleding moet dus tegen een stootje kunnen. Met andere woorden: geen carnavalskleding die na één keer dragen al uit elkaar valt.


Advies dat écht persoonlijk is

Onze persoonlijke aanpak betekent dat je als klant geen nummer bent. Integendeel, Loes hoort graag wat jouw wensen zijn, informeert je uitvoerig en kijkt welke producten of ideeën bij jullie plannen en wensen aansluiten. Want afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid zijn sommige verkleedkleren meer geschikt dan andere. 

Dus heb je vragen over ons assortiment, de maten, de betaling of de verzending? Of twijfel je nog over je keuze? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We beantwoorden elke e-mail zo snel mogelijk en hebben de telefoon altijd binnen handbereik.
Telefoon: (+31) 013–711 0356
E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl

  • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl